Senarai Kerja Kosong Swasta Terkini Di Kuala Lumpur / Pelbagai Kerja Menarik / Gaji Menarik / Sebanyak 61,898 Kerja Kosong - Iklan Kerja Kosong Segera Terkini Di Malaysia

Breaking

BANNER 728X90

Ahad, 13 Ogos 2023

Senarai Kerja Kosong Swasta Terkini Di Kuala Lumpur / Pelbagai Kerja Menarik / Gaji Menarik / Sebanyak 61,898 Kerja Kosong

 

Senarai Kerja Kosong Swasta Terkini Di Kuala Lumpur / Pelbagai Kerja Menarik / Gaji Menarik / Sebanyak 60,000 Kerja KosongIklan Kerja Kosong SegeraTerkini Pada Tahun 2023 Bank Islam Malaysia. Sangat sesuai kepada mereka yang sedang mencari pekerjaan dan berminat untuk membuat permohonan jawatan kosong terkini yang ada tertera pada halaman Myekerjaya
Untuk Makluman penting yang perlu Anda ketahui, pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong yang kami iklankan. Sila pastikan anda akan membaca maklumat jawatan, syarat-syarat serta kelayakan yang dikehendaki dengan teliti sebelum mengemukakan sebarang permohonan bagi jawatan kosong ini.
Permohonan Terkini Kerja

1. Sea Operation
2. Admin Cum Receptionist
3. Head Airlines
4. Finance Officer
5. Customer Service Executive
6. Admin Assistant
7. IT Executive
8. Medical Lab
9. Bussines Officer
10. Guest Service
11. Compliance Officer
12. Quality Control
13. HR Executive
14. Credit Admin
15. Front Office Assistant
16. Admin Finance
17. Admin Receptionist
18. Finance
19. Logistic Assistant
20. Ticketing & Reservation / Terdapat Banyak Lagi MenarikMaklumat Kerja Kosong

Min Kelayakan: SPM / STPM / Diploma / Ijazah
Nama Majikan: Jawatan Kosong Swasta
Tarikh Tutup Permohonan: 22 Ogos 2023 
Kekosongan kerj Terkini: Pelbagai Kekosongan Ditawarkan
Untuk Membuat Permohonan, Sila Rujuk Pautan Berikutnya


Untuk makluman anda, permohonan jawatan kosong Jawatan Kosong Terkini UTHM
Calon juga wajib mengisi maklumat yang lengkap merangkumi maklumat tentang peribadi diri anda serta memastikan untuk turut memuat naik resume terbaru pemohon dan sila sertakan dokumen sokongan berkaitan kelebihan anda dan pengalaman.
Sila kemukakan permohonan anda melalui portal atas talian UTHM Malaysia seperti yang diberikan pada point kelima.
Haruslah calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan adalah dianggap tidak berjaya:

Untuk membuat maklumat lanjut & syarat-syarat kelayakan jawatan ini, sila klik pada pautan berikut Permohonan


Keperluan Kerja & Kelayakan Untuk Memohon

Anda mestilah adalah merupakan calon yang memiliki kelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)
Kelebihan Calon & Lain - lainKemas
Berpengetahuan am
Mempunyai ciri-ciri kepimpinan , Disiplin , Dan Cepat Belajar (kelayakan permohonan di bawah)
Manfaat-Manfaat Di Tempat KerjaUntuk Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
Untuk EPF,EIS & SOCSO
Untuk Cuti Tahunan
Untuk Cuti Sakit dan lain-lain (Sila rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)
Cara-cara Membuat Memohon Kerja

Bagi Membuat Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara online/ atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.
Klik pada pautan “Permohonan” di atas, kemudian rujuk pada maklumat permohonan, syarat ditetapkan serta tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.
Untuk mereka yang membuat permohonan untuk kali pertama, pemohon hendaklah mendaftar terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.
Calon Pemohon juga Wajib untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek akan dipanggil temuduga. Semoga berjaya!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan